Actueel

Metaalplus doet meer!

16 December 2016

Op de assemblage-afdeling van Metaalplus zijn regelmatig goede voorbeelden van partnerships te vinden. Dat Metaalplus meer doet dan alleen voorbewerking, lassen en conserveren blijkt uit de bijzondere samenwerking met bedrijven in de machinebouw. Voor een van onze relaties produceert en assembleert Metaalplus complete weeg- en verpakkingsmachines voor de AGF-sector.

Bedrijfsleider Peter Postma benadrukt: “We denken mee en delen onze kennis in engineering, inkoop, productie en assemblage. Dát is de kracht van Metaalplus”.

Lees hier meer over onze partnerships.


Metaalplus gaat naar de beurs…

14 September 2016

Het verkoopteam van Metaalplus kan terugzien op een geslaagde deelname aan de TIV beurs te Hardenberg. Tijdens dit driedaagse evenement, dat plaatsvond op 6,7 en 8 september jl., werd op bijzondere wijze voor het eerst de nieuwe Metaalplus huisstijl gepresenteerd.

Naast het op gastvrije wijze ontvangen van reeds bestaande relaties, mocht Metaalplus ook een groot aantal andere geïnteresseerden verwelkomen op haar stand in Hardenberg.

Directeur Eric Micklinghoff kijkt tevreden terug: ‘’Nog meer dan in het verleden gaat Metaalplus zich nadrukkelijker manifesteren als het slimme lasbedrijf, daar past onze deelname aan de TIV perfect in”.


Metaalplus pakt uit tijdens de TIV op 6, 7 en 8 september in Hardenberg

1 September 2016

We laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden als de nummer 1 in robotlassen. Indien u gebruik wilt maken van een gratis toegangskaart kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

The Smart Welding Factory Metaalplus heet u van harte welkom op stand no. 131 in de Evenementenhal in Hardenberg.

Metaalplus doet meer!

Op de assemblage-afdeling van Metaalplus zijn regelmatig goede voorbeelden van partnerships te vinden.

Meer informatie

Daarom Metaalplus

  • Van engineering tot compleet eindproduct
  • Lean-manufacturing
  • Hoge leverbetrouwbaarheid (> 99,8%)
  • Meedenken in ontwerp modules
  • Levertijden betrouwbaar verkorten
  • Leveren tegen aantrekkelijke prijs-prestatievoorwaarden

Neem contact op