Actueel

Nieuwe relaties

15 augustus 2017

De laatste maanden heeft Metaalplus hard gewerkt aan het uitbreiden van haar klantenbestand. Dat is niet zonder succes gebleven. Steeds meer relaties weten Metaalplus te waarderen als betrouwbare en concurrerende partner. Niet alleen in de reeds bestaande markten zoals logistiek, machinebouw en landbouw, maar ook bedrijven actief in de automotive, exclusieve design meubelen en infra weten Metaalplus inmiddels te vinden. Steeds meer bedrijven focussen zich op hun eigen core-business en laten het gespecialiseerde werk als robot-, handlassen, monteren en conserveren graag over aan de slimme lasfabriek Metaalplus in Oosterzee.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor u!


Metaalplus doet meer!

16 december 2016

Op de assemblage-afdeling van Metaalplus zijn regelmatig goede voorbeelden van partnerships te vinden. Dat Metaalplus meer doet dan alleen voorbewerking, lassen en conserveren blijkt uit de bijzondere samenwerking met bedrijven in de machinebouw. Voor een van onze relaties produceert en assembleert Metaalplus complete weeg- en verpakkingsmachines voor de AGF-sector.

Bedrijfsleider Peter Postma benadrukt: “We denken mee en delen onze kennis in engineering, inkoop, productie en assemblage. Dát is de kracht van Metaalplus”.

Lees hier meer over onze partnerships.


Metaalplus gaat naar de beurs…

14 september 2016

Het verkoopteam van Metaalplus kan terugzien op een geslaagde deelname aan de TIV beurs te Hardenberg. Tijdens dit driedaagse evenement, dat plaatsvond op 6,7 en 8 september jl., werd op bijzondere wijze voor het eerst de nieuwe Metaalplus huisstijl gepresenteerd.

Naast het op gastvrije wijze ontvangen van reeds bestaande relaties, mocht Metaalplus ook een groot aantal andere geïnteresseerden verwelkomen op haar stand in Hardenberg.

Directeur Eric Micklinghoff kijkt tevreden terug: ‘’Nog meer dan in het verleden gaat Metaalplus zich nadrukkelijker manifesteren als het slimme lasbedrijf, daar past onze deelname aan de TIV perfect in”.


Metaalplus pakt uit tijdens de TIV op 6, 7 en 8 september in Hardenberg

1 september 2016

We laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden als de nummer 1 in robotlassen. Indien u gebruik wilt maken van een gratis toegangskaart kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.
De slimme lasfabriek Metaalplus heet u van harte welkom op stand no. 131 in de Evenementenhal in Hardenberg.

Nieuwe relaties

De laatste maanden heeft Metaalplus hard gewerkt aan het uitbreiden van haar klantenbestand en dat is niet zonder succes gebleven!

Lees meer

Daarom Metaalplus

  • Van engineering tot compleet eindproduct
  • Lean-manufacturing
  • Hoge leverbetrouwbaarheid (> 99,8%)
  • Meedenken in ontwerp modules
  • Levertijden betrouwbaar verkorten
  • Leveren tegen aantrekkelijke prijs-prestatievoorwaarden

Neem contact op