Actueel

Metaalplus ontzorgt…

23 december 2019

Afgelopen jaar heeft Metaalplus één van haar klant volledig mogen ontzorgen met de productie van een aantal prototypen van maaimachines.
Dit heeft er mede toe geleid dat Metaalplus ook komend jaar voor deze klant een aantal van deze maaimachines gaat produceren.
Een mooi voorbeeld van Metaalplus op haar best: vanuit co-creatie en co-makership een band creëren met haar klant, die verder gaat dan een standaard klant-leveranciersrelatie.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor u!


Metaalplus verbetert continue…

18 januari 2019

Eén van de tools waarmee de medewerkers van Metaalplus continue verbeteren is het issuemanagement, zoals het management van klachten, risico’s, en verbeterideeën. Medewerkers van Metaalplus handelen issues niet alleen adequaat af, maar analyseren systematisch de issues, sporen grondoorzaken (root causes) op en vertalen dat in concrete ingrepen die leiden tot daadwerkelijke product- en organisatieverbeteringen. Optimalisatie van het bestaande kwaliteitssysteem en implementatie van het issuemanagementsysteem zijn mede mogelijk gemaakt met een KEI subsidie.


Innovatie

23 december 2018

Voor één van haar klanten produceert Metaalplus complete weeg- en verpakkingsmachines.
Bij een type verpakkingsmachine moet het verpakkingsmateriaal handmatig worden aangeleverd. Arbeidskrachten hiervoor worden schaarser en de kosten ervan nemen toe. De markt vraagt om automatisering.
Onze klant heeft daarom Metaalplus verzocht een machine te ontwikkelen voor het automatisch aanleveren van verpakkingsmateriaal aan deze machine, waardoor deze machine voor langere tijd automatisch en onbemand kan draaien.
Deze innovatie wordt mede mogelijk gemaakt met steun vanuit het Samenwerkingsverband Noord-Nederland.


Nieuwe relaties

15 augustus 2017

De laatste maanden heeft Metaalplus hard gewerkt aan het uitbreiden van haar klantenbestand. Dat is niet zonder succes gebleven. Steeds meer relaties weten Metaalplus te waarderen als betrouwbare en concurrerende partner. Niet alleen in de reeds bestaande markten zoals logistiek, machinebouw en landbouw, maar ook bedrijven actief in de automotive, exclusieve design meubelen en infra weten Metaalplus inmiddels te vinden. Steeds meer bedrijven focussen zich op hun eigen core-business en laten het gespecialiseerde werk als robot-, handlassen, monteren en conserveren graag over aan de slimme lasfabriek Metaalplus in Oosterzee.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor u!


Metaalplus doet meer!

16 december 2016

Op de assemblage-afdeling van Metaalplus zijn regelmatig goede voorbeelden van partnerships te vinden. Dat Metaalplus meer doet dan alleen voorbewerking, lassen en conserveren blijkt uit de bijzondere samenwerking met bedrijven in de machinebouw. Voor een van onze relaties produceert en assembleert Metaalplus complete weeg- en verpakkingsmachines voor de AGF-sector.

Bedrijfsleider Peter Postma benadrukt: “We denken mee en delen onze kennis in engineering, inkoop, productie en assemblage. Dát is de kracht van Metaalplus”.

Lees hier meer over onze partnerships.


Metaalplus gaat naar de beurs…

14 september 2016

Het verkoopteam van Metaalplus kan terugzien op een geslaagde deelname aan de TIV beurs te Hardenberg. Tijdens dit driedaagse evenement, dat plaatsvond op 6,7 en 8 september jl., werd op bijzondere wijze voor het eerst de nieuwe Metaalplus huisstijl gepresenteerd.

Naast het op gastvrije wijze ontvangen van reeds bestaande relaties, mocht Metaalplus ook een groot aantal andere geïnteresseerden verwelkomen op haar stand in Hardenberg.

Directeur Eric Micklinghoff kijkt tevreden terug: ‘’Nog meer dan in het verleden gaat Metaalplus zich nadrukkelijker manifesteren als het slimme lasbedrijf, daar past onze deelname aan de TIV perfect in”.


Metaalplus pakt uit tijdens de TIV op 6, 7 en 8 september in Hardenberg

1 september 2016

We laten u graag kennismaken met onze mogelijkheden als de nummer 1 in robotlassen. Indien u gebruik wilt maken van een gratis toegangskaart kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.
De slimme lasfabriek Metaalplus heet u van harte welkom op stand no. 131 in de Evenementenhal in Hardenberg.

Metaalplus ontzorgt

Afgelopen jaar heeft Metaalplus één van haar klant volledig mogen ontzorgen met de productie van een aantal prototypen van maaimachines.

Lees meer

Daarom Metaalplus

  • Van engineering tot compleet eindproduct
  • Lean-manufacturing
  • Hoge leverbetrouwbaarheid (> 99,8%)
  • Meedenken in ontwerp modules
  • Levertijden betrouwbaar verkorten
  • Leveren tegen aantrekkelijke prijs-prestatievoorwaarden

Neem contact op